2017. november 21. Olivér napja van
EnglishDeutsch

Szponzori tevékenységek

Borfesztivál "Schlawaker grundi - Kretzelfest"

Minden év május 1.-én megrendezésre kerül Mecseknádasdon a Schlawaker grundi - Kretzelfest. A Borfesztivált, szőlő és bortermelők rendezik, itt kerül sor a falu májusfája állítására. A rendezvény egy nagy sátorban zajlik, fúvós zenével és folklór műsorral, általában egy neves borász védnökségével.

A... »


Magyarországi Németek Országos Borversenyre - 2009. április 4.


20. alkalommal került megrendezésre a Mecseknádasdi Borverseny, mely egyben a Magyarországi Németek Országos Borversenye is volt. 606 db borminta versenyzett, a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet külön díját Rauschenberger István helyi hobbi borász nyerte kékfrankos borával, akinek gratulálunk. Az idei... »


Catherine Gallagher's - Irish Dance Experience

2009. február 23.-án, Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet főtámogatásával, megrendezésre került az ír néptánc bemutató "Catherine Gallagher's - Irish Dance Experience"
»


Zséda koncert - Pécs

2008. december 28.-án Pécsen a POTE aulában, nagy érdeklődés mellet megrendezésre került a Zséda koncert, melynek a főtámogatója a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet volt. »


Koncz Zsuzsa - Pécsi koncert

2008. december 18.-án Pécsen a POTE aulában, Koncz Zsuzsa koncert került megrendezésre a Mecsekvidéke Takarékszövetkezett főtámogatásával. Mely egyben a Takarékszövetkezet évzáró rendezvénye volt, és több prominens személy is képviseltette magát. »


Mecseknádasd - 60 éves Óvodai jubileum

A Mecseknádasdi Schloßgarten Óvoda és Bölcsőde 2008. október 4.-én a Mecseknádasdi sportcsarnokban tartotta 60 éves jubileumi ünnepségét. Melyen több mint 500 vendég vett részt.

A programok:
- Találkozások régi ismerősökkel
- Jelenlegi és egykori óvodások zenés, táncos fellépése
- Fotó- és játékkiállítás... »


Örökség Fesztivál - Pécs

2008 szeptember 18. és 28. közt zajlott az Örökség Fesztivál Pécset, melyen utolsó nap a falusi turisztikai egyesületek vonultak ki egy bemutatóra. Takarékszövetkezetünk a "Kelet-Mecsek Gyöngyei Falui Turisztikai Egyesület" Bemutató sátrát támogatta. Ahol az ide látogatók a helyi ízekbe kóstolhattak... »


Pécs-Hird falunap

A 2008.szeptember 6.-án a Hirdi Nőegylet által rendezett rendezett Falunapot, a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet is támogatta. »


Hidasi Bányásznapok

2008. szeptember 05-07
A Hidasi Önkormányzat "Falunapját" a Hidasi Bányásznapokat az idén is támogatta a takarékszövetkezet. A háromnapos rendezvényen az alábbi programok közül válogathattak akik kilátogattak: Zanzibar, LL Junior, Bon Bon, Kiss Ádám humorista, Motoros találkozó, táncos és zenés rendezvények.... »


Nemzetközi Ifjúsági Tábor

2008. augusztus 5-10 között került megrendezésre, a PKIF (Pécsváradi Kistérség Ifjúsági Fóruma) szervezésében, Mecseknádasdon. A táborban 50 fiatal vett részt, Le Crés (Francia ország), Unterschleissheim (Bayern, Német ország), Lucka (Sachsen-Anhalt, Német ország) és a hazai fiatalok a Pécsváradi kistérségből.... »


Demjén koncert - Pécsváradi vár

Minden év augusztusában színvonalas koncert kerül megrendezésre támogatásunkkal Pécsváradon a várban. Az egyik legemlékezetesebb Demjén Ferenc (Rózsi) előadása volt. »


BARANYAI VADÁSZNAPOK

Vadászkürtösöktől zengett a Zengő, két napra zöld ruhás nimródok lepték el a várat, mert a Pécsváradi vár és annak környéke adott otthont a 2008-as baranyai vadásznapoknak. A Pécsváradi Többcélú Kistérségi Társulás támogatása mellett, tizenkilenc község összefogásával került megrendezésre a több helyszínen... »


Sport - Kézilabda

Az előkelő 6. helyen végzett a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet Mecseknádasd SE férfi és ifjúsági kézilabda csapata is, a 2007/2008-os idényben az NB II. Délnyugati csoportjában. Máté László gólkirály lett. Gratulálunk ! »


Egységes Sportegyesület Hidas

A hidasi focicsapat a 2008.-as idényben a "megye 2 Tamási" csoportban szerepel. Jelenleg a 6 helyen vannak, de a cél az idény végére a dobogó. A felnőtt csapatnak az igazolt létszáma jelenleg 22 fő, mind saját nevelés. Összesen 6 korosztály van az egyesületben, ebből a legeredményesebb a 7 éven aluli... »


Boney M koncert - Pécs

Teltházas közönség előtt adott koncertet június 16-án a legendás együttes felbomlása utáni legsikeresebb Boney M formáció: az énekesnő, Liz Mitchell és zenekara. Az eseményen felcsendültek a régi nóták, ám lírai számot is hallhatott a nagyérdemű. »


Nagypall falunap

2008. július 5.-én rendezték a Nagypalli falunapot. Ahol az érdeklődőket folklór műsor és gyermekprogramok várták. »


Üveges hétvége a Zengővidéken

2008. július 4-6 Óbánya adott otthont annak a háromnapos rendezvénynek, amely a Kelet-Mecsek falvainak hajdani üveghutáihoz, üvegművességéhez kapcsolódott. »


Hullámfürdő Fesztivál

Takarékszövetkezetünk támogatásával idén is megrendezésre került Pécsett a Hullám Fürdőben a hagyományos Fürdőfesztivál. A kánikula mellett Trubics Zorán műsorszervező színes programokról is gondoskodott. »


Ófalu falunap

Az idén is megrendezésre került Ófalun a falunap. Folklór műsor, bazáros, körhinta, és este svábbál várta az ide látogatókat. »


Egészségügyi Szakdolgozók Országos Kongresszusa

Egészségügyi Szakdolgozók XXXIX. Országos Kongresszusa, 2008. július 3-5. közt került megrendezésre Kaposváron. A kongresszus mottójául választott idézet tükrözte a szervezőbizottság szándékát és vezérgondolatát: "Tanítsd és tanuld a jobbat"
Az országos rendezvény aktualitását kiemelté tette az egészségügyben... »


Kakaspaprikás főzőverseny

A Kelet Mecsek Gyönyei Falusi Turisztikai Egyesület szervezésében minden Pünkösdkor Mecseknádasdon megrendezésre kerül a kakaspaprikás főző verseny. A rendezvén 110 kakas sorsa pecsételődöt meg (a nevezési díjban, 1 kakas, 1 asztal két paddal és tűzifa jár), egyéb színes programok is emelték a rendezvény... »


Borfesztivál "Schlawaker grundi - Kretzelfest"

Minden év május 1.-én megrendezésre kerül Mecseknádasdon a Schlawaker grundi - Kretzelfest. A Borfesztivált, szőlő és bortermelők rendezik, itt kerül sor a falu májusfája állítására. A rendezvény egy nagy sátorban zajlik, fúvós zenével és folklór műsorral, általában egy neves borász védnökségével. »


Borverseny 2008 - Mecseknádasd

2008. április 5.-én a Mecseknádasdi Sportcsarnok-ban került megrendezésre a rendhagyó "Mecseknádasdi Borverseny" ami egyben a "Magyarországi Németek Országos Borversenye" is volt. A Mecseknádasdi Szőlő és Bortermelők Egyesület és a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata közös rendezésében... »


Hutzelsonntag Óbánya

Minden év februárjában megrendezésre kerül a "Hutzelsontag" - télűző rendezvény, melynek fő atrakciója hogy a helyi sípályán legurítanak egy "tüzes malomkereket" »


Valuta árfolyamok

2017-11-21

Vétel Eladás
CHF 261.07 274.45
EUR 304.51 320.13
GBP 342.88 360.46
HRK 0 0
USD 258.19 271.43

Deviza árfolyam számla forgalomra
Deviza árfolyam hitel forgalomra
Korábbi árfolyamok

Ügyfélszolgálat

Telefon: 40/200-900
E-mail küldés

Web bank

Kondíciók