2017. november 21. Olivér napja van
EnglishDeutsch

Lakossági bankszámla

Lakossági bankszámla terméktájékoztató

Ha fontos Önnek, hogy gazdaságosan és praktikusan intézze pénzügyeit, a lakossági bankszámla a tökéletes választás. Egy háztartás pénzügyeinek kezelése időt és odafigyelést igényel. Számolni kell a havi rendszeres kiadásokkal, a számlák kifizetésével és a váratlanul felmerülő költségekkel is. Ebben nyújt segítséget Önnek a lakossági bankszámla és a kapcsolódó széles körű szolgáltatások.

Lakossági bankszámla: A takarékszövetkezet bankszámlán kezeli és nyilvántartja a számlatulajdonos rendelkezésére álló pénzeszközöket, teljesíti a szabályszerű fizetési megbízásokat, értesíti a számlatulajdonost számla javára és terhére írt összegekről, valamint a számla egyenlegéről, azaz lehetővé teszi pénzforgalmának kényelmes és gyors ügyintézését.

A számlára érkező bevételeiből (nyugdíj, bér, családi pótlék, stb) tartós megbízással, csoportos beszedéssel havonta indíthatóak közüzemi díjai, kiadásai, hitel törlesztése, anélkül, hogy Önnek minden hónapban újra és újra sorba kellene állnia az összegyűjtött csekkekkel, így elkerülheti az időrabló kellemetlenségeket.
Megtakarításaihoz a számlához kapcsolódó lekötött számlán lekötési konstrukciók széles skáláját kínáljuk.
Internetbank szolgáltatásunkkal folyamatosan tájékozódhat számlája egyenlegéről, forgalmáról, emellett átutalásokat és betétlekötéseket kezdeményezhet, így kényelmesen – Fiókjaink nyitvatartásától függetlenül - a nap 24 órájában otthonról intézheti pénzügyeit.
SMS szolgáltatásunk segítségével folyamatosan értesülhet számlamozgásairól.
A számlához igényelhető bankkártyával vásárlásait kényelmesebbé teheti, és a nap 24 órájában készpénzhez juthat ATM-ekből.
Váratlan kiadásai fedezésére megoldásként kínáljuk Folyószámla hitelünket, így nem kell aggódnia, hogy megbízásai teljesülnek-e.
A takarékszövetkezetben bankszámla svájci frank, magyar forint, euró, angol font és amerikai dollár devizanemekben nyitható.
Az Ön külön kérésére a bankszámla mellett - meghatározott célra szolgáló - elkülönített számlákat is nyitunk.
Bankszámlát a takarékszövetkezetnél bármely - érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkező - magánszemély nyithat.
A hatályos pénzforgalmi jogszabályok alapján bankszámla nyitásához az alábbi okiratok bemutatása szükséges:
- személyazonosító igazolvány (vagy útlevél, vagy kártyás vezetői engedély) és lakcímet igazoló hatósági igazolvány,
- 14. életévet be nem töltött természetes személy személyi azonosítót igazoló hatósági igazolvány, vagy útlevél.
A bankszámla felett a számlatulajdonos - a bankszámlaszerződésben meghatározott módon – önállóan vagy más személlyel együttesen vagy külön-külön rendelkezhet, illetve erre más személyt feljogosíthat.
A számlanyitás költségmentes, és nem szükséges nyitó betétet elhelyeznie.
A számla pozitív egyenlege lekötés nélkül is, látra szólóan kamatozik. Megtakarításaira lekötött betétként versenyképes kamatot ajánlunk Önnek. A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciókat tartalmazó Hirdetményben.
A számlaszerződés és a kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. A Hirdetményt és az Általános Szerződési Feltételeket megtalálhatja fiókjainkban kifüggesztve, illetve a www.mecsekvideke.hu honlapon.

Nyomtatás Küldés E-mail-ben

Valuta árfolyamok

2017-11-21

Vétel Eladás
CHF 261.07 274.45
EUR 304.51 320.13
GBP 342.88 360.46
HRK 0 0
USD 258.19 271.43

Deviza árfolyam számla forgalomra
Deviza árfolyam hitel forgalomra
Korábbi árfolyamok

Ügyfélszolgálat

Telefon: 40/200-900
E-mail küldés

Web bank

Kondíciók